Waarom Werksfeerbeheer?

Werksfeerbeheer is een jong bedrijf op een missie: de werksfeer van zakelijk Nederland verbeteren, één team tegelijk. Werksfeerbeheer biedt teamontwikkelingstrajecten met een sterke focus op effectieve onderlinge communicatie, waarmee jullie samen eigenaar worden van verbeterde resultaten.

Waarom die drive? Omdat je de energie die je ’s ochtends meebrengt maar één keer kunt besteden. Alle energie die je kwijt bent aan gedonder is niet meer inzetbaar voor het resultaat waar je zoveel voldoening uit zou kunnen halen. Werken kan zo lekker zijn. Samen keihard knallen voor de goede zaak. En dan naar huis gaan en genoeg energie hebben voor een gezellige avond. Want je werkt tenslotte om te leven.

Werksfeerbeheer is Koos Verheul

Werkervaring

Ik heb uitgebreide werkervaring in de financiële communicatie. Als woordvoerder bij een grote bank begeleidde ik vaak experts en bestuurders bij interviews en hield contact met vele journalisten. Hoe ingewikkelder of gevoeliger het onderwerp, hoe beter. Langs de lijnen van het vak leerde ik alles van groepsgedrag – de mooie en de lelijke kanten.

Daarnaast trainde ik politici en vele anderen in debatvaardigheden en invloedkunde. De psychologie achter de communicatie is mijn specialiteit. Meer over mijn werkervaring kun je lezen op LinkedIn.

Koos verder

Verder woon ik samen met man en kind (2016) in Utrecht in een huis met een met een kleine maar weelderige tuin. De tuin is een favoriete plek, net als de keuken. De bank ook, mét een goed boek. De verborgen geschiedenis van Donna Tartt is misschien wel mijn lievelingsboek. Of toch Ieorg Idur van Roald Dahl?

​Familie en vrienden lopen de deur plat. ​Wie mij goed kent, weet dat ik een eigenwijze doorzetter ben met veel inlevingsvermogen.

​Op vakantie ga ik het liefst naar China, naar die volkomen andere cultuur, om naar de mensen te kijken en te zien hoezeer wij hetzelfde zijn.

Kan jouw werksfeer productiever, efficiënter, vrolijker?

Stuur me een bericht en ik neem zo snel mogelijk contact op

Over Werksfeerbeheer

Koos Verheul

Ik heb uitgebreide werkervaring in de financiële communicatie. Als woordvoerder bij een grote bank begeleidde ik vaak experts en bestuurders bij interviews en hield contact met vele journalisten. Hoe ingewikkelder of gevoeliger het onderwerp, hoe beter. Langs de lijnen van het vak leerde ik alles van groepsgedrag – de mooie en de lelijke kanten. Hier moet iets algemeners

Meer over Koos