De scrum master die communicatie bevordert…

Koos is als oud-woordvoerder een echte specialist in communicatie. Dat is altijd een streep vóór. Al helemaal als de communicatie onderling stroef verloopt, of als er ruis is op de lijn tussen het team en de buitenwereld. Met Koos als je scrum master worden gesprekken in goede banen geleid en komen boodschappen over. Hoe moeilijk, belangrijk of spannend het onderwerp ook is.

… die mensen uit verschillende disciplines met elkaar verbindt…

Ieder vakgebied zijn eigen jargon, elke subcultuur zijn eigen taal. En iedere groep zijn eigen belangen! Koos is een netwerker pur sang en gewend zich in no-time de spraak van elke vakgroep eigen te maken. Altijd met een scherp oog voor gedeelde waarden en gezamenlijke belangen. Koos legt de verbinding tussen mensen, teams, afdelingen en hele bedrijven. Zodat win-winsamenwerking mogelijk is.

… die team en product owner naar een hoger niveau tilt…

Koos is als coach en teamcoach een expert op het gebied van leren. Ze loodst het team door leerervaringen heen en zorgt dat iedereen zijn verantwoordelijkheid neemt. Ze helpt de product owner duidelijkheid te scheppen. Zo wordt het team beter en groeien de leden in hun professionele rol – en ook als mens.

… die scrum en agile naar alle kanten uitdraagt…

Koos is een doorgewinterde trainer die in elke gewenste setting de werking en voordelen van scrum overtuigend kan uitleggen. Dat komt goed van pas bij teams die in hun organisatie pioniers zijn in het werken met scrum. Met Koos als scrum master krijgt het team de medewerking die het nodig heeft om scrum tot een succes te maken en mooie dingen voor zijn klanten te maken.

… en het team steeds weer in de juiste flow brengt.

Want dat wil iedereen uiteindelijk. Lekker WERKEN. In een goede Werksfeer. En dat kan Koos geen ander. Ze brengt het team in de juiste flow om te werken, te leren en te creëren. Door middel van inspirerende werkvormen, door obstakels uit de weg te ruimen en door een veilige omgeving te creëren waarin iedereen zich kan uitspreken over alles wat belangrijk is.

“Scrum is prettig omdat het gestoeld is op de natuurlijke manier van werken van mensen. Er zitten allerlei manieren in ingebakken om je als team telkens te verbeteren. Maar toch, het blijft maar een methode. Alles valt of staat nog steeds met hoe collega’s met elkaar omgaan, bijvoorbeeld of ze wel goed naar elkaar luisteren. Daarom is het fijn om er iemand bij te hebben die precies weet hoe je dát verbetert. Scrum biedt je de kans, met Werksfeerbeheer kop je ‘m in.”

Scrum Master nodig?

Neem contact op en laat je team vliegen!