Een sterk team maakt het individu rijker

Ken je die van de vis en de hengel?

Vertel jij je teamleden hoe ze moeten werken, dan geef je ze een vis. Train hun vaardigheden, dan geef je een al een hengel.

Werksfeerbeheer leert je team vis te vangen in steeds veranderende omstandigheden. Hengel, net of harpoen, samen vinden de teamleden altijd de juiste tactiek. Zij zijn immers de experts. Bekijk hieronder de programma’s.

Relevant (voor je klant)

Doe alleen nog werk dat écht Relevant is voor je klant. Help je team zinnige prioriteiten te stellen in het oerwoud van (andere) belangen dat de meeste organisaties zijn.

Word ook Relevant

Vliegende Teamstart

Van groep naar team in drie dagen

Met de Teamstart van Werksfeerbeheer leer je in drie dagen je nieuwe team en zijn gebruiksaanwijzing kennen. Na deze driedaagse is je team in staat elkaars meerwaarde slim te gebruiken en de sfeer constructief te houden.

Lees meer

Vertrouwensboost

De waarde van ‘samen’ weer leren zien – samen.

Als het onderling vertrouwen in jouw team beter kan – of móet – dan is de vertrouwensboost van Werksfeerbeheer jullie beste keus. In een veilige omgeving ontdekken jullie wat jullie verbindt en hoe jullie effectief gebruik kunnen maken van verschillen. Het verkennen van emoties speelt een belangrijke rol. Zo leren jullie hoe het team zich gedraagt onder invloed van stressfactoren, welke rol individuele teamleden daarin spelen en hoe jullie sámen de keus hebben om de situatie in stand te houden óf te verbeteren. Door heel bewust die keuze te maken, leren jullie samen effectiever gedrag aan.

Lees meer

Maatwerk nodig?

Geen probleem natuurlijk. Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact op.