De waarde van ‘samen’ weer leren zien – samen

Als het onderling vertrouwen in jouw team beter kan – of móet – dan is de Vertrouwensboost van Werksfeerbeheer de beste keus voor je team. In een veilige omgeving ontdekken je samen wat jullie verbindt en hoe jullie effectief gebruik kunnen maken van verschillen. Het verkennen van emoties speelt een belangrijke rol: je werkt met je onderbuik. Zo leren jullie hoe het team zich gedraagt onder invloed van stressfactoren, welke rol individuele teamleden daarin spelen en hoe jullie sámen de keus hebben om de situatie in stand te houden óf te verbeteren. Door heel bewust die keuze te maken, leren jullie samen effectiever gedrag aan.

Voor welke teams?

De Vertrouwensboost is bij uitstek geschikt voor teams waarin:

  • Er geroddel is bij de koffieautomaat;
  • ​Slachtoffergedrag te zien is;
  • ​Bepaalde conflicten steeds weer opduiken;
  • ​Mensen afgehaakt zijn of zich ‘bitter’ opstellen.

Wat bereiken jullie ermee?

  • Meer energie en motivatie!
  • Minder ziekteverzuim. Het is ongelooflijk hoeveel energie het kost om te werken in een onveilige omgeving. Maak die energie samen vrij om in te zetten voor het resultaat.

Vertrouwensboost

€ 3990,- per team

≤ 12 deelnemers

6 dagdelen

“Er was al een collega weggegaan die ons team niet veilig vond. De nieuwe was een pittige tante, niet op haar mondje gevallen. Dat komt wel goed, dachten wij. Gek genoeg zat ze na een paar maanden in precies hetzelfde schuitje. We wilden er samen achter komen wat we nu precies deden, als groep, om dit te veroorzaken. Wat bleek? De groep pikte het niet dat deze collega – net als haar voorganger – een haast onzichtbare strijd voerde met onze leidinggevende. Ze zei alleen maar dingen die echt gezegd moesten worden en we waren eigenlijk blij dat zij dat voor ons deed. Geen van ons zag het gebeuren of wilde het zo, maar de groep koos de leider en keerde zich tegen dit teamlid. Toen we dat eenmaal inzagen, konden we ineens samen verantwoordelijkheid nemen voor die dingen die onze teamleider van ons moest horen.”

Kan jouw team een vertrouwensboost gebruiken?

Neem contact op voor een offerte op maat