Individuele coaching

Waarom je eigen werksfeer beheren? Omdat je in elk team verantwoordelijk bent voor jezelf. Werksfeerbeheer helpt jou je doelen te bereiken en te groeien, in wat voor team je ook zit.

Kennismaking

We maken telefonisch vrijblijvend kennis en dan beslis jij of je aan de slag gaat met je eigen Werksfeerbeheer. Zo ja, dan kom je langs voor een intake, waarbij we je situatieschets compleet maken en glashelder krijgen wat je met de coaching wilt bereiken. Vervolgens gaan we aan de gang met de kracht van gedrag en effect. We onderzoeken de wisselwerking tussen jouw gedrag en de dynamiek in je team en zetten gedrag voor in de plaats dat jouw werksfeer vooruit helpt. Werksfeerbeheer biedt je op deze manier de handvatten om écht succesvol te werk te gaan.

Wanneer bel je Werksfeerbeheer?

Ik vind het altijd leuk om je verhaal te horen. Maar je bent hier écht aan het goede adres als je:

  • Je werk wél leuk vindt;
  • Je niet thuis voelt in je team;
  • Denkt dat dát je belemmert bij het bereiken van je doelen.

Grip op je plek

Ook jij bent als mens een sociaal dier, dat het liefst in een groep leeft. Wat heb jij nodig van je groep, en in welke mate krijg je dat ook? Wat zijn je machtsmiddelen en waar heb je juist géén invloed op? Onderschat trouwens nooit de waarde van je machteloosheid. Het betekent namelijk dat je de verantwoordelijkheid mag láten in plaats van nemen.

Je draai vinden

In de flow komen. Energiebeheer. De juiste sfeer voor jezelf creëren om lekker gefocust te Werken. Doelen stellen, visualiseren en halen ongeacht de medewerking van je team. Welke weg vooruit kies jij? Werksfeerbeheer helpt je die weg te banen en te bewandelen.

Krijgen wat je nodig hebt

Er is er maar één die de verantwoordelijkheid kan nemen voor jou, en dat ben jij. Maar wees nooit bang om om hulp te vragen. Vaak is het al lastig genoeg om erachter te komen wát je precies nodig hebt. Dan is het goed om Werksfeerbeheer als jouw persoonlijke coach te hebben.

Hulp nodig met je werksfeer?

Laten we nu kennis maken.

Over Werksfeerbeheer

Koos Verheul

Ik heb uitgebreide werkervaring in de financiële communicatie. Als woordvoerder bij een grote bank begeleidde ik vaak experts en bestuurders bij interviews en hield contact met vele journalisten. Hoe ingewikkelder of gevoeliger het onderwerp, hoe beter. Langs de lijnen van het vak leerde ik alles van groepsgedrag – de mooie en de lelijke kanten. Hier moet iets algemeners

Meer over Koos